Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την MTN με πλούσια δώρα

news_1 OUR NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Ένας μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός με πλούσια δώρα ξεκίνησε από την ΜΤΝ μέσω του ΜΤΝ Blog, της ενημερωτικής σελίδας της ΜΤΝ η οποία αποτελεί τον απόλυτο προορισμό  για όσους θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι για τεχνολογικά νέα, καινούρια smartphones, tablets, gadgets, θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο, ψυχαγωγικά νέα και πολλά άλλα.   

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό είναι να κάνετε εγγραφή στο MTN Blog (http://blog.mtn.com.cy)  και να αρχίσετε να μαζεύετε συμμετοχές. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε για να είστε ανάμεσα στους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα δώρα του διαγωνισμού: ένα Apple MacBook Air MQD32GR/A i5/8GB/128GB, ένα Xiaomi Mi Mix 2 64GB smartphone , δύο φορητά Bluetooth speakers, ένα SBS Go Life Smartwatch και ένα Samsung Gear Sports Smartwatch.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας στον διαγωνισμό όπως πχ να κατεβάσετε την εφαρμογή του MTN Blog στο κινητό σας  και να κερδίσετε αυτόματα 10 συμμετοχές. Το ΜΤΝ Blog σας δίνει επίσης την ευκαιρία να προσαρμόσετε το περιεχόμενο βάση των δικών σας αναγκών επιλέγοντας να παραλαμβάνετε άρθρα που σας ενδιαφέρουν, κάτι το οποίο θα σας ανταμείψει και με 5 επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό. Κερδίζετε επίσης μία συμμετοχή κάθε μέρα που επισκέπτεστε το MTN Blog και διαβάζετε ένα άρθρο. Όλες οι ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αυξήσουν τις συμμετοχές τους καθώς και ο συνολικός αριθμός συμμετοχών που έχουν ήδη μαζέψει αναγράφονται αναλυτικά στη σελίδα του διαγωνισμού μέσα στο MTN Blog.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ακόμη ένα λόγο για να επισκέπτεστε το MTN Blog, την διαδικτυακή πύλη της ΜΤΝ στον κόσμο της ψηφιακής εποχής που μέσα από καθημερινά άρθρα σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες τάσεις και νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και εκπλήξεις.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif