Διεκδίκησε το Samsung Gear Sport στον μεγάλο διαγωνισμό της ΜΤΝ

news_1 OUR NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Ο μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός της ΜΤΝ μέσω του ΜΤΝ Blog θα χαρίσει σε 6 νικητές πλούσια δώρα. Ένα από τα μεγάλα δώρα είναι το Samsung Gear Sport, ένα μοναδικό smartwatch που συνδυάζει την άψογη αισθητική στη σχεδίαση, το πλήθος τεχνολογιών στις λειτουργίες και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Μία ιδανική συντροφιά που όχι μόνο δε φοβάται τις δύσκολες συνθήκες αλλά είναι σχεδιασμένη να προσφέρει βοήθεια στη διάρκεια της άθλησης, να ολοκληρώνει την εμπειρία χρήσης smartphones ή απλά να συντροφεύει μία βραδινή έξοδο με φίλους.

Ταυτόχρονα, η παρακολούθηση καρδιακών παλμών γίνεται σε πραγματικό χρόνο και με την καλύτερη δυνατή ακρίβεια, είτε πρόκειται για περίοδο έντονης προπόνησης, είτε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η εκάστοτε δραστηριότητα ανιχνεύεται αυτόματα και το Gear Sport  ξεχωρίζει περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, χορό ή μπάσκετ. Είναι πλέον πολύ απλή υπόθεση να προσαρμοστεί το εξατομικευμένο πλάνο ευεξίας κάθε χρήστη και να υπάρχει παρακολούθηση συγκεκριμένων στόχων με τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις.

Η όλη εικόνα της πρακτικότητας συμπληρώνεται από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως η Under Armour και η Spotify. Μία σειρά από εξειδικευμένες εφαρμογές βρίσκεται στη διάθεση του χρήστη, που αφορούν άθληση, προπόνηση και διατροφή. Επίσης, χάρη στο Spotify ο χρήστης έχει πρόσβαση στα αγαπημένα του τραγούδια ακόμα και όταν βρίσκεται offline!

Αλλά οι καινοτομίες συνεχίζονται με τον έλεγχο συσκευών Internet Of Things μέσω του Samsung Connect, με τη λειτουργία χειριστηρίου (πχ για παρουσιάσεις Powerpoint) και για χρήση πληρωμών με μία κίνηση του καρπού (NFC με Samsung Pay). Διαθέσιμο σε μπλέ και μαύρο χρώμα και με επιβλητική οθόνη Super AMOLED 1,2 ιντσών θα γίνει ένας πολύτιμος σύντροφος της καθημερινότητας!

Ξεκίνα τώρα να μαζεύεις συμμετοχές στον διαγωνισμό της ΜΤΝ μέσω του MTN Blog  και διεκδίκησε το Samsung Gear Sport, καθώς και τα υπόλοιπα δώρα του διαγωνισμού. Μάθε περισσότερα και δες πως μπορείς να αυξήσεις τις συμμετοχές σου από εδώ.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif