MTN Logo MTN TechBlog
Εταιρεία Θέσεις Εργασίας Καταστήματα MTN Καταστήματα MTN Επικοινωνία e-Store Ιδιώτες Επιχειρήσεις MyMTN
Smartphones Tablets Gadgets Internet MTN news How-To: Beginners How-To: Advanced Safety Viral

Χρήση του Apple Pencil με το iPad Pro

Χρήση του Apple Pencil με το iPad Pro

Ζευγοποίηση του Apple Pencil με το iPad Pro

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil σας, αφαιρέστε το καπάκι και συνδέστε το στη σύνδεση Lightning του iPad Pro. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης. Πατήστε το.

Μετά τη ζευγοποίηση, το Apple Pencil θα παραμείνει ζευγοποιημένο μέχρι να επανεκκινήσετε το iPad, να ενεργοποιήσετε τη χρήση σε πτήση ή να το ζευγοποιήσετε με ένα άλλο iPad Pro. Απλώς ζευγοποιήστε ξανά το Apple Pencil όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Το Apple Pencil λειτουργεί μόνο με iPad Pro.

ios9-ipad-pro-pair-apple-pencil

Σχεδίαση, ζωγραφική και πολλά άλλα με το Apple Pencil

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil με ενσωματωμένες εφαρμογές και εφαρμογές από το App Store.
Με ορισμένες εφαρμογές, μπορείτε να σχεδιάσετε με το Apple Pencil. Όταν σχεδιάζετε, μπορείτε να γείρετε το Apple Pencil για να σκιάσετε τη γραμμή σας και να πιέσετε περισσότερο για να την κάνετε πιο πλατιά. Ακολουθεί ο τρόπος σχεδίασης με τις Σημειώσεις:
Ανοίξτε τις Σημειώσεις.
Πατήστε .
Πατήστε . Αν δεν εμφανίζεται το εικονίδιο , αναβαθμίστε τις σημειώσεις σας.
Αρχίστε να σχεδιάζετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα εργαλεία σχεδίασης και χρώματα. Επιλέξτε τη γόμα αν κάνετε κάποιο λάθος.

ios9-ipad-pro-notes-create-sketch

Αν σχεδιάζετε κοντά στην άκρη της οθόνης με το Apple Pencil, το iOS δεν θα ενεργοποιεί το Κέντρο ελέγχου, το Κέντρο γνωστοποιήσεων ή την Πολυδιεργασία. Μπορείτε να σχεδιάζετε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης χωρίς διακοπές.
 
Φόρτιση του Apple Pencil

Για γρήγορη φόρτιση, συνδέστε το Apple Pencil στη σύνδεση Lightning του iPad Pro. Αν η μπαταρία εξαντληθεί, μπορείτε να τη φορτίσετε από το iPad Pro για 15 δευτερόλεπτα και να εξασφαλίσετε 30 λεπτά χρήσης.*

apple-pencil-crop-charging

Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε το Apple Pencil σε μια θύρα USB με τον προσαρμογέα φόρτισης για Apple Pencil και ένα καλώδιο Lightning σε USB.

apple-pencil-charging-adapter

Για να δείτε πόση μπαταρία απομένει στο Apple Pencil σας, ελέγξτε την προβολή "Widget" στις Γνωστοποιήσεις του iPad Pro.

ios9-ipad-pro-notification-screen

Αντικατάσταση άκρου

appple-pencil-cap-tip

Αν το άκρο του Apple Pencil φθαρεί ή υποστεί βλάβη, αντικαταστήστε το. Υπάρχει ένα επιπλέον άκρο στη συσκευασία, ενώ μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα αν χρειαστεί. Απλώς ξεβιδώστε το άκρο και βιδώστε στη θέση του το νέο.

Αν δεν μπορείτε να ζευγοποιήσετε το Apple Pencil με το iPad Pro

  1. Επανεκκινήστε το iPad Pro και δοκιμάστε να τα ζευγοποιήσετε ξανά.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο.
  3. Στην ίδια οθόνη, αναζητήστε το Apple Pencil σας στην ενότητα "Οι συσκευές μου". Αν εμφανίζεται, πατήστε . Στη συνέχεια, πατήστε Αγνόηση αυτής της συσκευής.
  4. Συνδέστε το Apple Pencil στο iPad Pro και πατήστε το κουμπί ζευγοποίησης όταν εμφανιστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα. 
  5. Αν δεν εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης, περιμένετε ένα λεπτό για να φορτιστεί το Apple Pencil. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε το Apple Pencil, συνδέστε το ξανά και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης.
  6. Αν εξακολουθεί να μην εμφανίζεται το κουμπί ζευγοποίησης, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple.

ios9-ipad-pro-settings-bluetooth-forget-device

* Οι δοκιμές διενεργήθηκαν από την Apple το Σεπτέμβριο του 2015 με χρήση μονάδων και λογισμικού Apple Pencil και iPad Pro, πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Οι δοκιμές γρήγορης φόρτισης διενεργήθηκαν με πλήρως αποφορτισμένες μονάδες Apple Pencil, οι οποίες φορτίστηκαν για 15 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας πλήρως φορτισμένες μονάδες iPad Pro. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και άλλους παράγοντες. Ο χρόνος φόρτισης ξεκινά όταν η ένδειξη φόρτισης για το Apple Pencil εμφανιστεί στο widget μπαταρίας του Κέντρου γνωστοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Cisco παρουσιάζει το δίκτυο του μέλλοντος που μαθαίνει, προσαρμόζεται και εξελίσσεται

Internet

Η Cisco παρουσιάζει το δίκτυο του μέλλοντος που μαθαίνει, προσαρμόζεται και εξελ...
Η Cisco παρουσίασε νέες λύσεις δικτύωσης, οι οποίες συνιστούν μία από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της επιχειρηματικής δικτύωσης. Αποτε...
Ακόμη πιο εύκολη η εικονική πραγματικότητα χάριν στο VR180 format της Google!

Smartphones

Ακόμη πιο εύκολη η εικονική πραγματικότητα χάριν στο VR180 format της Google!
Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας βρίσκεται για τα καλά στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, με την πλειοψηφία των εταρειών τεχνολογίας να προσπ...
Η MTN χορηγός και φέτος του Nicosia Beer Festival!

MTN news

Η MTN χορηγός και φέτος του Nicosia Beer Festival!
Η ΜΤΝ ήταν χορηγός για ακόμη μία χρονιά του Nicosia Beer Festival, ενός από τα πιο σημαντικά ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Λευκωσίας που έχε...
Η Samsung διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεοράσεων QLED TV

Gadgets

Η Samsung διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεοράσεων QLED TV
Η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεόρασης σε συνεργασία με το Dezeen, το πρωτοπόρο περιοδικό design και αρχι...
Το Nakefit είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Viral

Το Nakefit είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!
Το καλοκαίρι έφτασε και σιγά σιγά έχουν αρχίσει οι εξορμήσεις στις παραλίες για την πλειοψηφία του κόσμου, επομένως, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καταλ...
Η Google σε βοηθά να βρεις δουλειά μέσα από το Google Search

Internet

Η Google σε βοηθά να βρεις δουλειά μέσα από το Google Search
Η αναζήτηση εργασίας αποτελεί μια καθημερινή ενασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ιδιαίτερ...
el