MTN Logo MTN TechBlog
Εταιρεία Θέσεις Εργασίας Καταστήματα MTN Καταστήματα MTN Επικοινωνία e-Store Ιδιώτες Επιχειρήσεις MyMTN
Smartphones Tablets Gadgets Internet MTN news How-To: Beginners How-To: Advanced Safety Viral

Χρήση του Apple Pencil με το iPad Pro

Χρήση του Apple Pencil με το iPad Pro

Ζευγοποίηση του Apple Pencil με το iPad Pro

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil σας, αφαιρέστε το καπάκι και συνδέστε το στη σύνδεση Lightning του iPad Pro. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης. Πατήστε το.

Μετά τη ζευγοποίηση, το Apple Pencil θα παραμείνει ζευγοποιημένο μέχρι να επανεκκινήσετε το iPad, να ενεργοποιήσετε τη χρήση σε πτήση ή να το ζευγοποιήσετε με ένα άλλο iPad Pro. Απλώς ζευγοποιήστε ξανά το Apple Pencil όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Το Apple Pencil λειτουργεί μόνο με iPad Pro.

ios9-ipad-pro-pair-apple-pencil

Σχεδίαση, ζωγραφική και πολλά άλλα με το Apple Pencil

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil με ενσωματωμένες εφαρμογές και εφαρμογές από το App Store.
Με ορισμένες εφαρμογές, μπορείτε να σχεδιάσετε με το Apple Pencil. Όταν σχεδιάζετε, μπορείτε να γείρετε το Apple Pencil για να σκιάσετε τη γραμμή σας και να πιέσετε περισσότερο για να την κάνετε πιο πλατιά. Ακολουθεί ο τρόπος σχεδίασης με τις Σημειώσεις:
Ανοίξτε τις Σημειώσεις.
Πατήστε .
Πατήστε . Αν δεν εμφανίζεται το εικονίδιο , αναβαθμίστε τις σημειώσεις σας.
Αρχίστε να σχεδιάζετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα εργαλεία σχεδίασης και χρώματα. Επιλέξτε τη γόμα αν κάνετε κάποιο λάθος.

ios9-ipad-pro-notes-create-sketch

Αν σχεδιάζετε κοντά στην άκρη της οθόνης με το Apple Pencil, το iOS δεν θα ενεργοποιεί το Κέντρο ελέγχου, το Κέντρο γνωστοποιήσεων ή την Πολυδιεργασία. Μπορείτε να σχεδιάζετε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης χωρίς διακοπές.
 
Φόρτιση του Apple Pencil

Για γρήγορη φόρτιση, συνδέστε το Apple Pencil στη σύνδεση Lightning του iPad Pro. Αν η μπαταρία εξαντληθεί, μπορείτε να τη φορτίσετε από το iPad Pro για 15 δευτερόλεπτα και να εξασφαλίσετε 30 λεπτά χρήσης.*

apple-pencil-crop-charging

Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε το Apple Pencil σε μια θύρα USB με τον προσαρμογέα φόρτισης για Apple Pencil και ένα καλώδιο Lightning σε USB.

apple-pencil-charging-adapter

Για να δείτε πόση μπαταρία απομένει στο Apple Pencil σας, ελέγξτε την προβολή "Widget" στις Γνωστοποιήσεις του iPad Pro.

ios9-ipad-pro-notification-screen

Αντικατάσταση άκρου

appple-pencil-cap-tip

Αν το άκρο του Apple Pencil φθαρεί ή υποστεί βλάβη, αντικαταστήστε το. Υπάρχει ένα επιπλέον άκρο στη συσκευασία, ενώ μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα αν χρειαστεί. Απλώς ξεβιδώστε το άκρο και βιδώστε στη θέση του το νέο.

Αν δεν μπορείτε να ζευγοποιήσετε το Apple Pencil με το iPad Pro

  1. Επανεκκινήστε το iPad Pro και δοκιμάστε να τα ζευγοποιήσετε ξανά.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο.
  3. Στην ίδια οθόνη, αναζητήστε το Apple Pencil σας στην ενότητα "Οι συσκευές μου". Αν εμφανίζεται, πατήστε . Στη συνέχεια, πατήστε Αγνόηση αυτής της συσκευής.
  4. Συνδέστε το Apple Pencil στο iPad Pro και πατήστε το κουμπί ζευγοποίησης όταν εμφανιστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα. 
  5. Αν δεν εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης, περιμένετε ένα λεπτό για να φορτιστεί το Apple Pencil. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε το Apple Pencil, συνδέστε το ξανά και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί ζευγοποίησης.
  6. Αν εξακολουθεί να μην εμφανίζεται το κουμπί ζευγοποίησης, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple.

ios9-ipad-pro-settings-bluetooth-forget-device

* Οι δοκιμές διενεργήθηκαν από την Apple το Σεπτέμβριο του 2015 με χρήση μονάδων και λογισμικού Apple Pencil και iPad Pro, πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά. Οι δοκιμές γρήγορης φόρτισης διενεργήθηκαν με πλήρως αποφορτισμένες μονάδες Apple Pencil, οι οποίες φορτίστηκαν για 15 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας πλήρως φορτισμένες μονάδες iPad Pro. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και άλλους παράγοντες. Ο χρόνος φόρτισης ξεκινά όταν η ένδειξη φόρτισης για το Apple Pencil εμφανιστεί στο widget μπαταρίας του Κέντρου γνωστοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στυλ και πλούσια χαρακτηριστικά στις νέες κυρτές gaming οθόνες της AOC

Gadgets

Στυλ και πλούσια χαρακτηριστικά στις νέες κυρτές gaming οθόνες της AOC
Η AOC εμπλουτίζει την premium σειρά gaming οθονών AGON με δύο νέα κυρτά μοντέλα: το AG322QCX 31,5″με ανάλυση QHD και το AG272FCX 27″ με Full HD. Οι δύ...
LG K10 (2017): Η ιδανική πρόταση για κορυφαίες selfies και μεγάλη αυτονομία

Smartphones

LG K10 (2017): Η ιδανική πρόταση για κορυφαίες selfies και μεγάλη αυτονομία
Η LG αναβαθμίζει τη δημοφιλή σειρά K Series με νέα μοντέλα για το 2017. Κορυφαίο εξ αυτών το LG K10 (2017), το οποίο διατηρεί τον premium Glossy ...
Συνδεδεμένα αυτοκίνητα: ποιος ελέγχει το αυτοκίνητό σας εν αγνοία σας;

Safety

Συνδεδεμένα αυτοκίνητα: ποιος ελέγχει το αυτοκίνητό σας εν αγνοία σας;
Οι ερευνητές της Kaspersky Lab έχουν εξετάσει την ασφάλεια εφαρμογών για τον απομακρυσμένο έλεγχο αυτοκινήτων από πολλούς διάσημους κατασκευαστές αυτο...
Snapchat Spectacles: Τώρα μπορείς να αγοράσεις τα έξυπνα γυαλιά [Videos]

Gadgets

Snapchat Spectacles: Τώρα μπορείς να αγοράσεις τα έξυπνα γυαλιά [Videos]
Μετά από περίπου 6 μήνες, η Snapchat δίνει πλέον στον καθένα τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα "έξυπνα" γυαλιά της με ονομασία Snapchat Spectacles. Γ...
Ζωντανά στο YouTube τα BRIT Awards

Internet

Ζωντανά στο YouTube τα BRIT Awards
Τι κοινό έχουν η Madonna, ο Liam Gallagher και ο Robbie Williams; Έχουν όλοι γράψει μουσική ιστορία – και έγιναν εξώφυλλα – πάνω στη σκηνή των Βρετανι...
D-Link Omna 180 Cam HD: Η πρώτη κάμερα ασφαλείας με υποστήριξη HomeKit

Gadgets

D-Link Omna 180 Cam HD: Η πρώτη κάμερα ασφαλείας με υποστήριξη HomeKit
Η D-Link ανακοίνωσε ότι η νέα κάμερα Omna 180 Cam HD (DSH-C310) είναι διαθέσιμη από σήμερα για αγορά online στο Apple.com, ενώ αργότερα μέσα...
el