Το LG G8 ThinQ θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα τεχνολογίας ToF!

smartphone SMARTPHONES
Δημοσιεύθηκε:

Η LG Electronics και η Infineon Technologies AG ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την κορυφαία τεχνολογία Time-of-Flight (ToF) στους φανατικούς των selfies παγκοσμίως.

Το chip του αισθητήρα εικόνας REAL3 της Infineon θα παίξει βασικό ρόλο στην εμπρόσθια κάμερα του LG G8ThinQ, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2019. Με βάση τη συνδυασμένη τεχνογνωσία της Infineon και των τεχνολογιών pmdtechnologies στους αλγόριθμους για επεξεργασμένα 3D point clouds (ένα σύνολο από data points που παράγεται με 3D σάρωση), ο πρωτοποριακός αισθητήρας θα προσφέρει ένα νέο επίπεδο δυνατότητας εμπρόσθιας κάμερας σε ένα smartphone.

Ενώ άλλες τεχνολογίες 3D χρησιμοποιούν πολύπλοκους αλγόριθμους για τον υπολογισμό της απόστασης ενός αντικειμένου από το φακό της κάμερας, το chip του αισθητήρα εικόνας ToF παρέχει ακριβέστερες μετρήσεις μέσω λήψης υπερύθρου φωτός καθώς αντανακλάται από το θέμα της φωτογράφησης. Ως αποτέλεσμα, το ToF είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό στο φως του περιβάλλοντος, μειώνοντας όχι μόνο τον φόρτο εργασίας για την επεξεργασία εφαρμογών, αλλά και την κατανάλωση ενέργειας.

Λόγω της ταχύτητας της γρήγορης απόκρισης, η τεχνολογία ToF χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες μεθόδους βιομετρικής πιστοποίησης, όπως η αναγνώριση προσώπου. Επιπλέον, επειδή το ToF αναγνωρίζει αντικείμενα σε 3D και δεν επηρεάζεται από το φως εξωτερικών πηγών και προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό αναγνώρισης, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ιδανικό για την υλοποίηση σε εφαρμογές augmented reality (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR).

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ημιαγωγών ισχύος (power semiconductors) παγκοσμίως, η Infineon έχει αναγνωριστεί επίσης για την τεχνολογική της υπεροχή σε λύσεις αισθητήρων. Ο γερμανικός κατασκευαστής chip επιτρέπει εξαιρετικά αξιόπιστες εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη διαχείριση ενέργειας και τις ψηφιακές εφαρμογές ασφάλειας. Η εταιρεία ανέπτυξε την τεχνολογία ToF που περιλαμβάνεται στο LG G8ThinQ τόσο σε premium και υψηλής κατηγορίας smartphones, όσο και σε μεσαίας κατηγορίας συσκευές.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP