Το iPhone X είναι εδώ! Προπαρήγγειλε και διασφάλισε το από σήμερα μαζί με πλάνο MTN 4G Smart

smartphone SMARTPHONES
Δημοσιεύθηκε:

To νέο, επετειακό για τα 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του, κορυφαίο μοντέλο του iPhone, το iPhone X, αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της Apple. Με νέο, επαναστατικό σχεδιασμό και με μια εντυπωσιακή οθόνη χωρίς περιθώρια, το iPhone X ήρθε για να καθορίσει το μέλλον των smartphones! 

Αν θες να γίνει δικό σου, τότε μπορείς από σήμερα 27 Οκτωβρίου να το διασφαλίσεις μέσω προπαραγγελίας μαζί με πλάνο MTN 4G Smart στο MTN eStore. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα 27 Οκτωβρίου, ενώ η εμπορική του διάθεση αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Το iPhone X  διαθέτει έναν εκπληκτικό σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια εκθαμβωτική οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X  με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic, του πιο ισχυρού και έξυπνου chip  που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps. 

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο υπέροχα φινιρίσματα Silver και Space Gray.

Το iPhone X  καλωσορίζει το μέλλον και σηματοδοτεί τη νέα εποχή iPhone.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP