Το Huawei Y9 2019 είναι και επίσημα η νέα πρόταση για τη νέα γενιά

smartphone SMARTPHONES
Δημοσιεύθηκε:

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το νέο Huawei Y9 (2019), ένα νέο smartphone που αναμένεται στην αγορά μέσα στον Οκτώβριο.

Πρόκειται για το τελευταίο χρονικά smartphone της εταιρείας που έχει κατασκευαστεί με προορισμό τη νέα γενιά, με στυλάτα χρώματα και τις τελευταίες τεχνολογίες. Απευθύνεται στη γενιά των gamers που θα επωφεληθούν από την κορυφαία εμπειρία σε gaming, οπτικο-ακουστικές δυνατότητες και γενικότερα στον τομέα του entertainment.

Με οθόνη 6.5'' FullView σε 3D καμπυλωτό σχεδιασμό, το Huawei Y9 2019 φέρνει στους χρήστες μια πιο ευρεία γωνία θέασης. Το νέο smartphone διαθέτει επίσης διπλή εμπρόσθια κάμερα 16MP + 2PM και διπλή πίσω κάμερα 13MP + 2MP, αμφότερες με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτές οι αναβαθμίσεις επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και τοπογραφιών σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και εντυπωσιακές selfies για να καλύψουν το γούστο και τον τρόπο ζωής της νέας γενιάς.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με το λογισμικό AI Power 7.0 για μεγάλη αυτονομία και ενσωματώνει το τελευταίο επαναστατικό chipset Kirin 810 για την εξέλιξη της mobile τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης με τρομερές δυνατότητες και σπουδαία απόδοση. Επιπρόσθετα, το Huawei Y9 2019 έρχεται με την τεχνολογία Fingerprint 4.0 για ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα σε 0.3 δευτερόλεπτα. Η βελτιωμένη τεχνολογία συμπεριλαμβάνει τη δυνατότητα πλοήγησης για διαχείριση των ειδοποιήσεων με ένα άγγιγμα.

Η νέα κυκλοφορία της Huawei αποτελεί την απάντηση της εταιρείας στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες για τις τελευταίες τεχνολογίες σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP