Το Gorilla Glass 6 θα προστατεύει το smartphone σου από 15 πτώσεις από ύψος 1m

science SCIENCE / TECHNOLOGY
Δημοσιεύθηκε:

Κάθε δύο χρόνια η Corning παρουσιάζει τη νέα γενιά των γυάλινων επικαλύψεων της που προστατεύουν τις συσκευές μας από ανεπιθύμητα γρατζουνίσματα και σπασίματα. Η τελευταία γενιά ονομάζεται Gorilla Glass 6 και αναμένεται ότι θα τη δούμε σε πληθώρα συσκευών όπως smartphones, tablets και laptops μέσα στο 2019.

Το βάρος έπεσε αυτή τη φορά στην ανθεκτικότητα του γυαλιού σε πτώσεις, με την εταιρεία να υπόσχεται προστασία για τουλάχιστον 15 πτώσεις από ύψος 1m, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στους περισσότερους κατόχους smartphone. Η Corning συμπληρώνει ότι το Gorilla Glass 6 είναι 2 φορές ανθεκτικότερο από την προηγούμενη γενιά και προσφέρει ανθεκτικότητα και για πτώσεις από μεγαλύτερο ύψος, αλλά για μικρότερο αριθμό ατυχημάτων. Σε ό,τι αφορά τις γρατζουνιές π.χ. από κλειδιά, το επίπεδο προστασίας παραμένει το ίδιο.

Εξάλλου, η εταιρεία παρουσίασε και την τεχνολογία Corning Vibrant Ink Jet για διαμόρφωση της γυάλινης επικάλυψης που συναντάμε σε πολλές ειδικές εκδόσεις των smartphones με πανέμορφα σχέδια και τονίζει ότι μετά την εγχάραξη η ανθεκτικότητα είναι ακόμη μεγαλύτερη λόγω της ιδιαίτερης δομής που αποκτά το γυαλί.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP