Τέσσερα νέα μουσικά κανάλια στην πλατφόρμα MTN TV

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Η MTN TV εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με την προσθήκη τεσσάρων νέων μουσικών καναλιών. Τα Kiss, Kerrang!, Magic και Box Hits έρχονται να καλύψουν όλα τα γούστα μουσικής για να προσφέρουν ακόμη περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους συνδρομητές της MTN TV.

  • Το Kiss ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε διάφορα είδη μουσικής, όπως Hip Hop, RnB και Pop, «χορεύοντας» τους στους ρυθμούς παλιών αγαπημένων αλλά και καινούριων κομματιών.

  • Το Kerrang! είναι το μουσικό κανάλι που καλύπτει τους φανατικούς της σύγχρονης Rock, Punk και Metal μουσικής αλλά και των αξέχαστων κλασικών κομματιών της Rock.

  • Το Magic προσφέρει τον απόλυτο μουσικό τρόπο για να ανέβει η διάθεση, με διάφορα αγαπημένα hits με τα οποία μεγάλωσαν (και μεγαλώνουν) πολλές γενεές μέχρι και σήμερα.

  • Το Box Hits παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή κομμάτια Pop και RnB από την τελευταία δεκαετία αλλά είναι επίσης και ένας οδηγός για τους πιο «hot» καλλιτέχνες του σήμερα.

Τα νέα μουσικά κανάλια είναι διαθέσιμα και στα δύο πακέτα της MTN TV (Standard και Complete), αλλά και στο TV Go μαζί με τις δυνατότητες Record και Replay.

Μέσω του TV Go οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα (Multiview) στο σπίτι, αλλά και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κανάλια και έξω από το σπίτι, μέσα από το tablet ή το smartphone, κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή σε συσκευές iOS και Android.

H MTN TV προσφέρει ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με πάνω από 40 τοπικά και διεθνή κανάλια αλλά και πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό θέαμα μέσα από τα κανάλια Novacinema και Novasports.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP