SMART LIFE HOW-TO

Πως να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο LinkedIn

how-to HOW-TO
Δημοσιεύθηκε:

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το LinkedIn καθιστά πολύ εύκολη τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού για τον χρήστη που επιθυμεί να εξαφανιστεί από το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο και να σταματήσει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει κάτι τέτοιο, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι έχετε 20 ημέρες στη διάθεση σας για να πάρετε την απόφαση σας πίσω και να επανενεργοποίησετε τον λογαριασμό σας, διαφορετικά θα διαγραφεί για πάντα. Σημειώστε, επίσης, ότι όλες οι προσκλήσεις, τα endorsements, οι προτάσεις και οι συνδρομές σε groups θα πάψουν να υφίστανται για το διάστημα που ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος.

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από το LinkedIn (Desktop)

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LinkedIn
  2. Πραγματοποιήστε Log-in
  3. Πατήστε στο εικονίδιο "Me" στην επάνω δεξιά γωνία
  4. Πατήστε "Settings & Privacy"
  5. Πατήστε "Account Management"
  6. Πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή "Closing your LinkedIn acoount"
  7. Επιλέξτε έναν λόγο που σας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση και γράψτε μια μικρή εξήγηση στο σχετικό κουτί. Έπειτα, πατήστε Next
  8. Γράψτε το password σας και πατήστε "Close account"

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από το LinkedIn (Android/iOS)

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn στο smartphone ή το tablet σας
  2. Πραγματοποιήστε Log-in
  3. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία
  4. Πατήστε στο "γρανάζι" στην επάνω δεξιά γωνία
  5. Στην καρτέλα "Account" πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή "Close account"
  6. Επιλέξτε έναν λόγο που σας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση και γράψτε μια μικρή εξήγηση στο σχετικό κουτί. Έπειτα, πατήστε Next
  7. Γράψτε το password σας και πατήστε "Done"

MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP