Οι Samsung QLED TVs με τη νέα λειτουργία Ambient Mode μεταμορφώνουν τους εσωτερικούς χώρους σε γκαλερί Τέχνης

science SCIENCE / TECHNOLOGY
Δημοσιεύθηκε:

Η Samsung ανακοίνωσε πως η σειρά τηλεοράσεων QLED για το 2019 θα προσφέρει μια ολοκαίνουρια λειτουργία Ambient Mode, μέσω της οποίας θα μπορεί να προβάλλεται περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων διάσημων έργων τέχνης, ακόμη και όταν η τηλεόραση θα είναι σε κατάσταση αδράνειας. Μέσω της λειτουργίας «Ambient Mode», οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου, όπως οι τίτλοι ειδήσεων, ο καιρός, το προσωπικό φωτογραφικό και μουσικό αρχείο, απευθείας από την οθόνη της τηλεόρασης. Επιπλέον, η Samsung συνεργάστηκε με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως η Tali Lennox και οι Scholten & Baijings, ώστε να προβάλλει τα μοναδικά τους έργα στις QLED τηλεοράσεις με τη χρήση της νέας λειτουργίας.

Η Ambient Mode έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει την καθημερινότητα των καταναλωτών και να τους παρέχει ξεχωριστές εμπειρίες θέασης περιεχομένου, ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι σβηστή.

Στο πλαίσιο της αρχικής ανάπτυξης της νέας Ambient Mode, η Samsung έχει συνεργαστεί με χαρισματικούς καλλιτέχνες για να βοηθήσει τους καταναλωτές να διακοσμήσουν τους εσωτερικούς χώρους τους και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Γνωστή για τις αφηρημένες ελαιογραφίες της, η Tali Lennox, μοντέλο και καλλιτέχνιδα με μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία μόδας, ένωσε τις δυνάμεις της με την Samsung για την λειτουργία Ambient Mode. Οι καλλιτέχνες Scholten & Baijings, με έδρα την Ολλανδία, δημιούργησαν, επίσης, μια συλλογή με έργα τέχνης που προβάλλουν οικιακά είδη, όπως σκεύη πορσελάνης και υφάσματα σε κομψά χρώματα και μοτίβα.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif