Οι NatarGeorgiou στο MTN Must Fashion

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Οι NatarGeorgiou είναι ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της μόδας, γεγονός που δίνει αξία στο MTN Must Fashion,  αφού αποτελεί ένα  brand που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να διακριθεί και στο εξωτερικό. O Δήμος Νατάρ και ο Αντρέας Γεωργίου είναι ένα σχεδιαστικό δίδυμο που κατάφερε να ξεχωρίσει δημιουργώντας signature κομμάτια. Πολλοί σημαντικοί fashion bloggers επιλέγουν κομμάτια τους, έχουν συμμετάσχει στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και μεγάλα περιοδικά παγκοσμίως έχουν επιλέξει να φιλοξενήσουν την δουλειά τους, ανάμεσα τους και η Vogue.

Oι ίδιοι μάλιστα γνώρισαν και την Anna Wintour τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όταν η ιταλική Vogue και η εταιρεία Yoox-Net a Porter επέλεξαν πέντε σχεδιαστές, ανάμεσά τους και οι NatarGeorgiou για να δείξουν την συλλογή τους σε μια έκθεση που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της  Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Εκεί άνθρωποι-κλειδιά επισκέφτηκαν τους σχεδιαστές για να δούνε τις συλλογές, μεταξύ των οποίων και η Anna Wintour την οποία συνάντησαν.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε την συλλογή τους στο MTN Must Fashion που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι για νέα και εξελίξεις. Κερδίστε διπλή πρόσκληση για να ζήσετε live το MTN Must Fashion συμμετέχοντας στον διαγωνισμό της ΜΤΝ στη σελίδα της στο Facebook.

#ΜΤΝMustFashion #MTNCompetition 

Πηγή: must.com.cy


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP