Οι AlexanderCara στο ΜΤΝ Must fashion

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Το σχεδιαστικό δίδυμο AlexanderCara θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο MTN Must Fashion παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή.

Το δίδυμο AlexanderCara αποτελείται από τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας Χρύσανθο Κάρα και τον Ιταλό σχεδιαστή Alessandro Gorgnoli. Οι AlexanderCara έχουν πραγματοποιήσει πολλά επιτυχημένα Fashion Shows σε Κύπρο και Ελλάδα και έχουν εδραιωθεί στον χώρο της μόδας καθώς είναι γνωστοί για το ανατρεπτικό ύφος της ραπτικής που συνηθίζουν να διατηρούν. Το πάντρεμα των αυστηρών κλασικών γραμμών με το φουτουριστικό ύφος, χαρίζει στους δύο σχεδιαστές μια πρωτοποριακή καλλιτεχνική έκφραση της δημιουργικότητάς τους.

Η υψηλής ραπτικής κολεξιόν 2018-19, η οποία θα αποτελείται από κομμάτια εμπνευσμένα από κρύσταλλα, χρυσό και το μπαρόκ σε κλασικό ύφος με φουτουριστικές λεπτομέρειες, θα χαρίσει στο κοινό ένα θέαμα απόλυτα ταυτισμένο με την αισθητική των σχεδιαστών!

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου. Για ακόμα μία χρονιά αγαπημένοι Κύπριοι σχεδιαστές θα δείξουν τα ολοκαίνουργια κομμάτια τους, και εμείς απλά ανυπομονούμε για τη μεγάλη βραδιά. 

Πηγή: must.com.cy


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP