Νέα Γραμμή Βοήθειας & Καταγγελιών 1480 για ασφαλές διαδίκτυο με τη συμβολή της ΜΤΝ

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Νέα γραμμή βοήθειας και καταγγελιών για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο καθιερώνεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του έργου CYberSafety – Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  

Τη νέα υπηρεσία του τηλεφωνικού αριθμού 1480 παρέχει μέσω των δικών της υποδομών η ΜΤΝ, ενώ τη συντονίζει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Η ΜΤΝ παρέχει δωρεάν την τεχνική υλοποίηση και διατήρηση της γραμμής στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο CyberSafety.

Η γραμμή 1480 προσφέρεται ανώνυμα και χωρίς τέλος κλήσης. Καλώντας τη γραμμή βοήθειας, νέοι και νέες μπορούν να εκφράζουν ανησυχίες τους σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου, να ζητούν συμβουλές και να παίρνουν υποστήριξη. Μέσω της γραμμής καταγγελιών, μπορούν να γίνουν καταγγελίες για παράνομο περιεχόμενο ή δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο. Η γραμμή στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ακούσει, να υποστηρίξει και να βοηθήσει με περαιτέρω ενέργειες όπου χρειάζεται.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: αποδεικνύει την κοινωνική της ευθύνη στην πράξη στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την ασφάλεια στο διαδικτύο, ενδυναμώνοντας τους νέους ώστε να αντιμετωπίζουν με ασφάλεια τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP