ΜΤΝ 360 glam moment: Μπες με στυλ και κέρδισε ένα iPhone X

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την φαντασμαγορική βραδιά του MTN Must Fashion. Αύριο, 30 Μαΐου, στο αθλητικό κέντρο του πανεπιστημίου Κύπρου όπου θα πραγματοποιηθεί το MTN Must Fashion, μία μεγάλη έκπληξη από την ΜΤΝ θα περιμένει όλους όσους θα έρθουν για να ζήσουν από κοντά την μαγεία του show.

Η ΜΤΝ θα στήσει στην είσοδο το ‘MTN 360 glam moment, μία πλατφόρμα στην οποία θα μπορεί ο κάθε παρευρισκόμενος να ανέβει και να ζήσει την δική του glam στιγμή. Ανεβαίνοντας στην πλατφόρμα και ποζάροντας στο φακό, η κάμερα θα καταγράφει την κίνηση και την πόζα. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα glamourous slow motion 360 video το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν και στα social media.

Πέρα από το αποτέλεσμα ενός εκπληκτικού και glamourous video, όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο ‘MTN 360 glam moment’ μπαίνουν αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση της ΜΤΝ  για το μεγάλο δώρο της βραδιάς που είναι η ναυαρχίδα της Apple, ένα iPhone X. Η κλήρωση θα γίνει το βράδυ του ΜΤΝ Must Fashion και ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια  θα ανακοινωθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια του show.

Μπαίνεις με στυλ, ποζάρεις, ανεβάζεις το 360 glam video σου στο Facebook και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής ή η νικήτρια που θα κερδίσει το iPhone X.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif