LG G6: Η πρωτοποριακή ναυαρχίδα σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Η LG άφησε πίσω της τους πειραματισμούς και ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο για τη φετινή ναυαρχίδα της, το LG G6, το οποίο ίσως αποτελεί το κορυφαίο smartphone που έχουμε δει μέχρι σήμερα από την εταιρεία.

Η βασική αρχή πίσω από τον σχεδιασμό του LG G6 ήταν απλή: ένα smartphone με μεγάλη οθόνη που θα μπορείς να χρησιμοποιείς άνετα με το ένα χέρι. Αυτό το κατάφερε τόσο επειδή μείωσε σημαντικά τα περιθώρια (bezels) γύρω από την οθόνη, όσο και με την επιλογή διαφορετικού σχήματος για το LCD panel προσφέροντας έτσι την πρωτοποριακή αναλογία εικόνας 18:9. Έτσι ο χρήστης απολαμβάνει περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη του, χωρίς να θυσιάζεται η χρηστικότητα της συσκευής. Παράλληλα, είναι το πρώτο smartphone στο κόσμο που υποστηρίζει το πρότυπο Dolby Vision για εκπληκτικά χρώματα και υψηλή αντίθεση, ώστε ο χρήστης του να μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως δυνατότητες που προσφέρουν υπηρεσίες όπως το Netflix ή το Amazon Video.

Χωρίς αμφιβολία το LG G6 αποτελεί ένα smartphone που τραβά τα βλέμματα και κερδίζει τον χρήστη απ’ οποιαδήποτε σκοπιά και αν το δει κανείς. Τα πράγματα γίνονται, όμως, ακόμη πιο ενδιαφέροντα με την αποκλειστική online προσφορά της MTN, η οποία προσφέρει έκπτωση €100 και δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG Tone Pro αξίας €70 σε όσους αγοράσουν το LG G6 μέσα από το MTN e-Store σε συνδυασμό με κάποιο πλάνο MTN 4G Smart!

Σχετικά με την κατασκευή, η LG επέλεξε μέταλλο και γυαλί για να προσδώσει μια premium αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει για πρώτη φορά να προσφέρει προστασία από νερό και σκόνη (IP68) χωρίς αυτό να έχει επίδραση στο πάχος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενισχυθεί σημαντικά και οι καμπυλωτές γωνίες έτσι ώστε να προστατεύεται η οθόνη από πιθανά μικροχτυπήματα ή πτώσεις από μικρό ύψος.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το LG G6 χρησιμοποιεί το ταχύτατο και αποδοτικότατο Qualcomm Snapdragon 821 SoC και μάλιστα κατάφερε να ενσωματώσει την τεχνολογία οπτικού  zoom που προσφέρει το Snapdragon 835 χάριν στη στενή συνεργασία της με την Qualcomm. Για ακόμα μία φορά η εταιρεία επιλέγει να τοποθετήσει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, μία με φακό διαφράγματος f/1.8 και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και μία με ευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/2.4, αμφότερες με αισθητήρα 13MP. Επειδή η αναλογία εικόνας είναι πρωτοποριακή, η LG έχει προσθέσει ορισμένα νέα modes λήψης για να εκμεταλλεύεται πλήρως τη μεγάλη οθόνη, καθώς και το φίλτρο “Square Camera” για λήψεις βελτιστοποιημένες στο “τετράγωνο” πρότυπο του Instagram.
 
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι το LG G6 χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android (7.0 Nougat) και είναι ένα από τα πρώτα smartphone στον κόσμο που υποστηρίζουν τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant!

Μη χάσεις την ευκαιρία! Κάνε δικό σου το LG G6 και επωφελήσου από τη μοναδική online προσφορά της MTN!


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP