Η MTN στηρίζει τα ανερχόμενα ταλέντα του τένις

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Μετά την περσινή επιτυχία του προπονητικού σεμιναρίου τένις, οι προπονητές της περίφημης ισπανικής ακαδημίας τένις Sanchez-Casal, επιστρέφουν στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort με τη σημαντική στήριξη της MTN

Το φετινό, πολυαναμενόμενο, προπονητικό σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι τις 14 Απριλίου και οι επίδοξοι παίχτες ηλικίας 10 έως 18 ετών θα διδαχτούν τα μυστικά του επαγγελματικού τένις και τη φημισμένη προπονητική μέθοδο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. 

H εξειδικευμένη μέθοδος Sanchez-Casal δημιούργησε κορυφαίους τενίστες στην παγκόσμια κατάταξη όπως Andy Murray, Grigor Dimitrov και Svetlana Kuznetsova.

Είναι η 2η φορά που το Aphrodite Hills Resort φιλοξενεί την περίφημη ακαδημία στις εγκαταστάσεις τένις του Resort με 9 επαγγελματικά γήπεδα. Η ΜΤΝ στηρίζει σημαντικά τα ανερχόμενα ταλέντα του τένις και την αθλητική παιδεία. 

Πέραν τούτου, το τένις έχει φέτος την τιμητική του στην Πάφο αφού πέραν του προπονητικού σεμιναρίου της Ισπανικής Ακαδημίας Τένις, το Aphrodite Hills Resort, European Golf Resort of the Year 2018, φιλοξενεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις, Carbo One Tennis Europe για ηλικίες κάτω των 12 ετών, τον ερχόμενο Μάιο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Τένις. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 

http://www.aphroditehills.com/Aphrodite-hills/wp-content/uploads/2018/03/SANCHEZ_ACADEMY-2018-A5-01.pdf


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP