Η ΜΤΝ Business τώρα και στο Twitter @MTNBusinessCY για άμεση επικοινωνία με τους επιχειρηματικούς της πελάτες!

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Περισσότερες από 10,000 πολυεθνικές και Κυπριακές εταιρείες εμπιστεύονται την ΜΤΝ Business για την επικοινωνία τους. Με ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις που συμβάλλουν στην ευρύτερη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και υποστηρίζουν τις στρατηγικές τους ανάγκες, η ΜΤΝ Business αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σε λύσεις τηλεπικοινωνίας και πληροφορικής.
 
Στα πλαίσια της νέας ψηφιακής εποχής όπου η επικοινωνία και η άμεση ενημέρωση αποτελούν βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που θέλει και πρέπει να εξελίσσεται, η ΜΤΝ Business αξιοποιεί (και) την πλατφόρμα του Twitter.
 
Ένα νέο, ακόμη πιο άμεσο, ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας έρχεται να συμπληρώσει την ψηφιακή παρουσία της ΜΤΝ Business στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας τη δυνατότητα στην επιχειρηματική κοινότητα να ενημερώνεται για καινοτόμες λύσεις στην επιχειρηματική αγορά, τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας και τις επιχειρήσεις του μέλλοντος, καθώς επίσης και για νέες προτάσεις αλλά και εξειδικευμένες προσφορές.
 
Επισκεφτείτε το https://twitter.com/mtnbusinesscy ακολουθώντας την MTN Business στο Twitter για να είσαστε καλύτερα ενημερωμένοι στην ψηφιακή εποχή της επιχειρηματικής ενημέρωσης.
 


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP