MTN Logo MTN TechBlog
Εταιρεία Θέσεις Εργασίας Καταστήματα MTN Καταστήματα MTN Επικοινωνία e-Store Ιδιώτες Επιχειρήσεις MyMTN
Smartphones Tablets Gadgets Internet MTN news How-To: Beginners How-To: Advanced Safety Viral

Η MTN βράβευσε τους πρώτους νικητές του εκπαιδευτικού παιχνιδιού iWhiz!

Η MTN βράβευσε τους πρώτους νικητές  του εκπαιδευτικού παιχνιδιού iWhiz!

Η MTN βράβευσε τους μαθητές και τα σχολεία του καινοτόμου παιχνιδιού για φορητές συσκευές iWhiz που κατάφεραν να μαζέψουν τους περισσότερους βαθμούς στα τεστ ερωτήσεων, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες τους!

Η βράβευση των νικητών έγινε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Ο διαγωνισμός ανέδειξε τρεις μαθητές νικητές, οι οποίοι κατάφεραν μέσα από το παιχνίδι να συλλέξουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν ο καθένας από ένα iPad Mini 2 WiFi 32GB! Επιπλέον, τα τρία σχολεία με τους πιο δυνατούς παίκτες, κέρδισαν το καθένα από οκτώ Alcatel Pixi 3 10’’ WiFi με πληκτρολόγιο! Τα σχολεία που κέρδισαν είναι το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς και η Ελληνική Σχολή «Το Ολύμπιον».  

Στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο παρευρέθηκαν οι νικητές αλλά και οι εκπρόσωποι των σχολείων, που παρέλαβαν τα βραβεία τους με μεγάλο ενθουσιασμό και ευχαρίστησαν την MTN για το διαγωνισμό του iWhiz, για τα δώρα που κέρδισαν μέσα από το διαγωνισμό αλλά και για τη διασκέδαση και τις γνώσεις που απέκτησαν! Τα βραβεία στους τυχερούς μαθητές παρέδωσαν ο κ. Παντελής Παντελή, Προϊστάμενος Μονάδας ΤΠΕ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, η κα. Αθηνά Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και η κα. Μάρλεν Μιχαήλ, Communication & PR Senior Manager της MTN Κύπρου.

Στην εισαγωγή τους, τόσο ο κ. Παντελή, όσο και η κα. Μιχαηλίδου, τόνισαν τη σημασία της προσέγγισης των παιδιών για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η ασφάλεια στο διαδίκτυο μέσω μιας ευχάριστης και σύγχρονης μεθόδου όπως αυτή που προσφέρεται μέσω του iWhiz. Ευχαριστώντας την ΜΤΝ για την δημιουργία και διάθεση του παιχνιδιού, δήλωσαν ότι θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία που μπορεί να συνδυάσει την διασκέδαση με την εκμάθηση. 

Από την ΜΤΝ, η κα. Μιχαήλ, σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι μαθητές στο καινοτόμο παιχνίδι της ΜΤΝ για φορητές συσκευές. Το iWhiz είναι η απόδειξη ότι η τεχνολογία εξαρτάται από το πώς την αξιοποιείς. Με τη συνεργασία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου δημιουργήσαμε μία ηλεκτρονική εφαρμογή που συνομιλεί με τους νέους και είναι ταυτόχρονα διασκεδαστική και ωφέλιμη». 

Το iWhiz είναι μια δωρεάν εφαρμογή με τη μορφή παιχνιδιού ερωτήσεων, όπου οι χρήστες προκαλούν ο ένας τον άλλο σε τεστ ερωτήσεων. Κάθε πρόκληση περιλαμβάνει ένα τεστ 10 ερωτήσεων σχετικά την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο αλλά και με Γενικές Γνώσεις Τεχνολογίας και Πληροφορικής. Ο στόχος του iWhiz είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση των παιδιών από 12 έως και 16 ετών για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, παίζοντας!

Η συγκεκριμένη βράβευση αφορά στην περίοδο 10 Οκτωβρίου 2016 έως 31 Ιανουαρίου 2017, ενώ η νέα περίοδος του iWhiz είναι ήδη σε εξέλιξη από την 1η Φεβρουαρίου με διάρκεια μέχρι τις 31 Μαΐου 2017! 

Στην ιστοσελίδα του iWhiz (iwhiz.mtn.com.cy) βρίσκονται περισσότερες πληροφορίες, όροι και κανονισμοί καθώς επίσης και οι κατατάξεις της κάθε περιόδου ενώ η εφαρμογή μπορεί πολύ εύκολα να εγκατασταθεί μέσω του Apple Store ή του Google Play.

Η ΜΤΝ συνεχίζει να προσφέρει πάντα περισσότερα - εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει πρωτοβουλίες και προγράμματα που κινητοποιούν τους ανθρώπους να επωφεληθούν από την ψηφιακή τεχνολογία για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
LG G6: Η πρωτοποριακή ναυαρχίδα σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

Smartphones

LG G6: Η πρωτοποριακή ναυαρχίδα σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!
Η LG άφησε πίσω της τους πειραματισμούς και ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο για τη φετινή ναυαρχίδα της, το LG G6, το οποίο ίσως αποτελεί το κορυφαί...
Κορυφαία απόδοση gaming με τη νέα οθόνη AOC AGON AG251FG

Gadgets

Κορυφαία απόδοση gaming με τη νέα οθόνη AOC AGON AG251FG
Η AOC παρουσιάζει την ταχύτερη οθόνη της με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC. Η οθόνη AOC AGON AG251FG διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και...
Ericsson και Microsoft από κοινού για την προώθηση της τεχνολογίας ΙοΤ

Internet

Ericsson και Microsoft από κοινού για την προώθηση της τεχνολογίας ΙοΤ
Η Ericsson πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο οικοσύστημα του Διαδικτύου των Αντικειμένων (IoT) σε συνεργασία με τη Microsoft, δίνο...
Το Honor 6A είναι η νέα value-for-money πρόταση από την θυγατρική της Huawei

Smartphones

Το Honor 6A είναι η νέα value-for-money πρόταση από την θυγατρική της Huawei
Η θυγατρική εταιρεία της Huawei έχει αρχίσει να χτίζει δυνατό όνομα στην αγορά προσφέροντας συσκευές που συνδυάζουν αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά με...
Τα Facebook Live Videos βελτιώνονται με σημαντικές νέες λειτουργίες

Internet

Τα Facebook Live Videos βελτιώνονται με σημαντικές νέες λειτουργίες
Η δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης στο Facebook (Live Videos) έχει αρχίσε να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, επομένως, ήταν λογικό ότι θα είχαμε την ...
Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Microsoft Surface Pro με πολλές βελτιώσεις

Tablets

Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Microsoft Surface Pro με πολλές βελτιώσεις
Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να δούμε ένα νέο Surface Pro από τη Microsoft, η οποία προχώρησε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη παρουσίαση του ν...
el