Η Apple παρουσιάζει τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

smartphone SMARTPHONES
Δημοσιεύθηκε:

Η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, δηλαδή την επόμενη γενιά των iPhone σε εκθαμβωτικό κόκκινο χρώμα. Αμφότερα διαθέτουν κόκκινη αλουμινένια κατασκευή με μαύρη πρόσοψη και θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 13 Απριλίου.

Τα νέα iPhone συνδυάζουν το μαύρο με το εκθαμβωτικό κόκκινο χρώμα και δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του AIDS, φέρνοντας τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη γενιά που θα είναι εντελώς απαλλαγμένη από τον ιό αυτό.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι σχεδιασμένα από το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και μια λωρίδα αλουμινίου αεροδιαστημικού τύπου, ενώ διαθέτουν οθόνη Retina HD, την πιο δημοφιλή κάμερα στον κόσμο ακόμα πιο βελτιωμένη, καθώς και τον πιο ισχυρό και ευφυή επεξεργαστή Α11 Bionic, σχεδιασμένο για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Είναι κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ η πίσω γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση.

Τα νέα iPhone 8  και iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition θα είναι διαθέσιμα σύντομα και στην Κύπρο σε εκδόσεις 64GB και 256GB.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP