MTN Logo MTN TechBlog
Εταιρεία Θέσεις Εργασίας Καταστήματα MTN Καταστήματα MTN Επικοινωνία e-Store Ιδιώτες Επιχειρήσεις MyMTN
Smartphones Tablets Gadgets Internet MTN news How-To: Beginners How-To: Advanced Safety Viral

Ericsson και Microsoft από κοινού για την προώθηση της τεχνολογίας ΙοΤ

Ericsson και Microsoft από κοινού για την προώθηση της τεχνολογίας ΙοΤ

Η Ericsson πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο οικοσύστημα του Διαδικτύου των Αντικειμένων (IoT) σε συνεργασία με τη Microsoft, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή κινητών δικτυακών υπηρεσιών ΙοΤ.

Η οικογένεια IoT Accelerator επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιούν λύσεις ΙοΤ μέσω της πλατφόρμας Azure, η οποία τις συνδέει απευθείας στο οικοσύστημα παρόχων κινητής τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας διαχείρισης συνδεσιμότητας που προσφέρει η πλατφόρμα σύνδεσης συσκευών (DCP) της Ericsson, η οποία αποτελεί τμήμα της οικογένειας ΙοΤ Accelerator.

Η οικογένεια IoT Accelerator, βασισμένη στην τεχνολογία cloud, είναι μια οριζόντια οικογένεια λύσεων που περιλαμβάνει υπηρεσίες πλατφόρμας και υπηρεσίες προϊόντων (near-product services) για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και επιλεγμένους κλάδους της βιομηχανίας, προσφέροντας επιλογές αυξανόμενης λειτουργικότητας που παρέχεται ως υπηρεσία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ευέλικτης δημιουργίας και υλοποίησης λύσεων ΙοΤ.

Η υπηρεσία διαχείρισης συνδεσιμότητας της οικογένειας ΙοΤ Accelerator της Ericsson δίνει τη δυνατότητα στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να σχεδιάζουν, να εισάγουν και να αναπτύσσουν λύσεις διαχείρισης συνδεσιμότητας ΙοΤ για επιχειρήσεις οι οποίες απαιτούν συνδεσιμότητα μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Προσφέρει επίσης στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένες δυνατότητες ελέγχου και αυτοματισμού για τη διαχείριση της συνδεσιμότητας των δικών τους συσκευών ΙοΤ.

Καθώς ο αριθμός των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που είναι συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα DCP της Ericsson αυξάνεται διαρκώς, ο κάθε πάροχος μπορεί να συνεργαστεί με άλλους έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες μιας διεθνούς επιχείρησης χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε εφάπαξ επενδύσεις από την πλευρά του. Η πλατφόρμα προσφέρει στην επιχείρηση μια ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών για το σύνολο των συσκευών της.

Ο Niklas Heuveldop, Chief Strategy Officer & Head of Technology and Emerging Business της Ericsson, δήλωσε:

"Η πρόσφατη έκθεση Ericsson Mobility Report αποκαλύπτει ότι το Διαδίκτυο των Αντικειμένων πρόκειται να ξεπεράσει τις κινητές συσκευές ως κατηγορία συνδεδεμένων συσκευών μέσα στο 2018. Σήμερα, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση: την πολυπλοκότητα της υλοποίησης της τεχνολογίας ΙοΤ. Χάρη στον συνδυασμό κορυφαίας στον κλάδο καινοτομίας με τα αντίστοιχα οικοσυστήματα, η συνεργασία μας με την Microsoft καταργεί την πολυπλοκότητα και κάνει τις δυνατότητες της τεχνολογίας ΙοΤ πιο προσιτές σε κάθε επιχείρηση"

Ο Sam George, Διευθυντής του τομέα Azure IoT της Microsoft Corporation, δήλωσε:

"Η συνεργασία μας με την Ericsson μας βοηθά να ενθουσιάσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχοντάς τους περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο των συνδεδεμένων κινητών τους συσκευών ΙοΤ."

Η Grundfos, μια καινοτόμος επιχείρηση και μία από τις κορυφαίες στον τομέα των αντλιών νερού, είναι η πρώτη επιχείρηση που δοκίμασε την έτοιμη ολοκληρωμένη λύση που προσφέρεται από τις Ericsson και Microsoft για τη διαχείριση έξυπνων συνδεδεμένων αντλιών νερού.

Ο Lars Enevoldsen, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Grundfos, δήλωσε:

"Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση, η οποία συνδυάζει λύσεις από την Microsoft και την Ericsson, μας επιτρέπει να εστιάσουμε στην παροχή προστιθέμενης αξίας και νέων υπηρεσιών στους πελάτες μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Cisco παρουσιάζει το δίκτυο του μέλλοντος που μαθαίνει, προσαρμόζεται και εξελίσσεται

Internet

Η Cisco παρουσιάζει το δίκτυο του μέλλοντος που μαθαίνει, προσαρμόζεται και εξελ...
Η Cisco παρουσίασε νέες λύσεις δικτύωσης, οι οποίες συνιστούν μία από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της επιχειρηματικής δικτύωσης. Αποτε...
Ακόμη πιο εύκολη η εικονική πραγματικότητα χάριν στο VR180 format της Google!

Smartphones

Ακόμη πιο εύκολη η εικονική πραγματικότητα χάριν στο VR180 format της Google!
Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας βρίσκεται για τα καλά στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, με την πλειοψηφία των εταρειών τεχνολογίας να προσπ...
Η MTN χορηγός και φέτος του Nicosia Beer Festival!

MTN news

Η MTN χορηγός και φέτος του Nicosia Beer Festival!
Η ΜΤΝ ήταν χορηγός για ακόμη μία χρονιά του Nicosia Beer Festival, ενός από τα πιο σημαντικά ψυχαγωγικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Λευκωσίας που έχε...
Η Samsung διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεοράσεων QLED TV

Gadgets

Η Samsung διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεοράσεων QLED TV
Η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεόρασης σε συνεργασία με το Dezeen, το πρωτοπόρο περιοδικό design και αρχι...
Το Nakefit είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Viral

Το Nakefit είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού!
Το καλοκαίρι έφτασε και σιγά σιγά έχουν αρχίσει οι εξορμήσεις στις παραλίες για την πλειοψηφία του κόσμου, επομένως, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καταλ...
Η Google σε βοηθά να βρεις δουλειά μέσα από το Google Search

Internet

Η Google σε βοηθά να βρεις δουλειά μέσα από το Google Search
Η αναζήτηση εργασίας αποτελεί μια καθημερινή ενασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ιδιαίτερ...
el