Επίσκεψη του CEO του ΜΤΝ Group στην Κύπρο

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Ο Rob Shuter, CEO του MTN Group, αναγνώρισε τις εντυπωσιακές επιδόσεις που έκαναν την MTN Κύπρου μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ευρώπη με 10% αύξηση στον κύκλο εργασιών της σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

Στην Κύπρο βρέθηκε στις 13 Φεβρουαρίου ο Rob Shuter, CEO του MTN Group, με τον Ismail Jaroudi, Αντιπρόεδρο της Ευρύτερης Περιοχής Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής. Ο κ. Shuter, αναγνωρίζοντας τις υψηλές επιδόσεις της MTN Κύπρου το 2017, συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας και τους συνεχάρη για τις προσπάθειές τους. Προσπάθειες οι οποίες ανέδειξαν την ΜΤΝ Κύπρου όχι μόνο ως τον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Κύπρο, αλλά και μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ευρώπη, καθώς σημείωσε 10% αύξηση στον κύκλο εργασιών της σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

Πιο συγκεκριμένα, η ΜΤΝ αύξησε τους συνδρομητές κινητής κατά 7% σε μια περίοδο 12 μηνών ενώ η αύξηση των συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας και Internet έφτασε το 44%. Η αύξηση των χρηστών mobile internet αποτελεί επίσης εντυπωσιακό επίτευγμα, καθώς προστέθηκαν 59,000 χρήστες ενώ  η κίνηση δεδομένων διευρύνθηκε κατά 2,3 δισεκατομμύρια MB. 

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η ΜΤΝ για τις ποιοτικές της υπηρεσίες και για την αξιοπιστία του δικτύου της. 

Ο Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ Κύπρου, δήλωσε:

"Η ΜΤΝ είναι μια εδραιωμένη ηγετική δύναμη στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Κύπρου και για ακόμη μια φορά το αποδεικνύουμε με στοιχεία και δείκτες. Αυτό που μας κάνει ακόμη πιο υπερήφανους όμως, είναι ότι οι προσπάθειές μας κατατάσσουν την ΜΤΝ Κύπρου στην κορυφή των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων που σημειώνουν 10% αύξηση στον κύκλο εργασιών τους σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Πρόκειται για έναν στόχο που είχαμε υποσχεθεί ότι θα πετύχουμε. Η υπόσχεσή μας για προσφορά κορυφαίας εμπειρίας στους πελάτες μας μέσω των συνεχών επενδύσεων στις υποδομές μας καθώς επίσης και η δέσμευση να είμαστε συνώνυμο της καινοτομίας και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στην Κύπρο, μας κατέστησαν ως το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4G κάλυψη στη χώρα."

Οι συνδρομητές της ΜΤΝ απολαμβάνουν ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία μέσω κινητής, σταθερής, ίντερνετ και τηλεόρασης χάρη σε ένα μοντέρνο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο δίκτυο.

Η ΜΤΝ θα συνεχίσει να επενδύει, να αναπτύσσεται και να επεκτείνει το δίκτυο και τις υποδομές της, στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερη εμπειρία για τον καταναλωτή, υψηλότερες ταχύτητες και καινοτόμες υπηρεσίες. 


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP