Έναρξη του εθελοντικού προγράμματος της ΜΤΝ «21 Days of Y’ello Care»

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Για ακόμη μια χρονιά η ΜΤΝ, με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου MTN «21 Days of Y’ello Care», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Πέρσι, στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος η MTN δημιούργησε επτά Y’ello Digital Rooms σε κέντρα νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι σε αυτές τις περιοχές να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Φέτος, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά το ίδιο εθελοντικό έργο, δημιουργώντας πέντε επιπρόσθετα Y’ello Digital Rooms.   

Για 21 συνεχόμενες μέρες τον Ιούνιο, εθελοντές από το προσωπικό της MTN θα εργάζονται για τη δημιουργία πέντε Y’ello Digital Rooms στα χωριά Μάμμαρι, Ορούντα, Επταγώνεια, Ψευδά και Καλό Χωριό.  

Το έργο σε κάθε χωριό περιλαμβάνει καθαρισμό, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση των χώρων που θα μετατραπούν σε digital rooms. Επιπρόσθετα, η ΜΤΝ θα εξοπλίσει όλα τα Y’ello Digital Rooms με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να μελετούν αλλά και να ενημερώνονται ψηφιακά. Με την ολοκλήρωση των χώρων μελέτης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς επίσης και παρουσίαση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Εταιρείας για τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, η ΜΤΝ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΤΝ δίνει έμφαση στην νεολαία με την δημιουργία των Y’ello Digital Rooms.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP