Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε σχολεία από την ΜΤΝ

mtn-news MTN NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών γύρω από το θέμα της ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο, η ΜΤΝ διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Γυμνάσια και Λύκεια ανά το Παγκύπριο. Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τον Ιανουάριο  στην Εμπορική Σχολή Μιτσή στη Λεμύθου, ενώ ακολούθησαν άλλα εννέα σεμινάρια περνώντας από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.  

Με την παραγωγή ενός σύντομου βίντεο που φέρει τον τίτλο «Δική σου Επιλογή» το οποίο επικεντρώνεται σε περιστατικά διαδικτυακού εκφοβισμού,  η ΜΤΝ στοχεύει στην αφύπνιση των μαθητών και κυρίως εφήβων, γύρω από τα θέματα αυτά, τα οποία απασχολούν τους νέους ολοένα και περισσότερο. 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ΜΤΝ, πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό Ανδρέα Φυλαχτού, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο σχετικό βίντεο. Πέραν από το βίντεο που προβάλλεται στους μαθητές, κατά την διάρκεια των σεμιναρίων γίνεται και μια μικρή παρουσίαση της εκπαιδευτικής εφαρμογής iWhiz, η οποία δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Η εκπαιδευτική αυτή εφαρμογή περιέχει ερωτήσεις σχετικές με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Πληροφορικής της Β’ Γυμνασίου – Β’ Λυκείου και άλλες ερωτήσεις γενικής φύσεως. Δίνει έτσι στους μαθητές την δυνατότητα της εκπαίδευσης μέσα από την ψυχαγωγία. 

Η εκπαιδευτική εφαρμογή iWhiz διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές iOS και Android μέσω των επίσημων app stores.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://iwhiz.mtn.com.cy  


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP