Αυτό το έξυπνο μπάνιο με ψηφιακή βοηθό Alexa έρχεται από το μέλλον, αλλά είναι πραγματικό!

science SCIENCE / TECHNOLOGY
Δημοσιεύθηκε:

Σε πλήρη εξέλιξη η CES 2018 και οι ιδέες που παρουσιάζονται φέτος στο Las Vegas είναι άκρως εντυπωσιακές. Όπως για παράδειγμα το project Konnect της Kohler για ένα πλήρως συνδεδεμένο μπάνιο με έξυπνα προϊοντα που επικοινωνούν μεταξύ τους και ο χρήστης μπορεί να τα διαχειρίζεται με φωνητικές εντολές, χάριν στην ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Verdera Voice Lighted Mirror: Ένας έξυπνος καθρέπτης με ψηφιακή βοηθό Alexa που μπορείς να διαχειρίζεσαι με αφή για φωτισμό και ήχο.
  • PerfectFill Bathtub: Δυνατότητα να ανοίγεις το νερό, να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του και το πόσο θα γεμίσεις τη μπανιέρα
  • DTV+ Showering System: Εφαρμογή για διαχείρηση της θερμοκρασίας στο μπάνιο και δυνατότητα εκμετάλλευσης της Alexa για να ακούς μουσική, να ρυθμίζεις το φωτισμό και τον ατμό με φωνητικές εντολές.
  • Numi Intelligent Toilet: Τραβάς καζανάκι, ζεσταίνεις τα πόδια σου και ακούς μουσική στην έξυπνη λεκάνη τουαλέτας. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή για μπιντέ ή στέγνωμα και φυσικά θερμαινόμενο κάθισμα.
  • PerfectFill Bathtub: Turn on the water, adjust water temperature and fill level.

Μπορεί να μοιάζουν απλά με concepts, παρόλα αυτά, θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από το Μάρτιο.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP