GEAR GADGETS

Apple Watch Series 3 με δυνατότητες τηλεφώνου και νέες λειτουργίες για την υγεία και το fitness

gadgets GADGETS
Δημοσιεύθηκε:

Η Apple παρουσιάζει το Apple Watch Series 3 και ενσωματώνει δυνατότητες τηλεφώνου στο κορυφαίο smartwatch του κόσμου. Είτε ο χρήστης έχει βγει για τρέξιμο, είτε βρίσκεται στην πισίνα ή απλά προσπαθεί να είναι δραστήριος κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Apple Watch Series 3 του δίνει τη δυνατότητα να παραμένει συνδεδεμένος, να πραγματοποιεί κλήσεις, να δέχεται μηνύματα κ.ά., ακόμη και όταν δεν έχει κοντά του το iPhone. Η τρίτη γενιά Apple Watch αποτελεί έναν εξαιρετικό σύντροφο για την υγεία και την φυσική κατάσταση με πανέξυπνες λειτουργίες που βοηθούν στην προπόνηση, αντοχή στο νερό σε βάθος έως 50m και νέο βαρυμετρικό αλτίμετρο που μετρά την σχετική ανύψωση. Το Apple Watch Series 3 έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με GPS και LTE modem και μία χωρίς GPS, αμφότερες με νέο dual-core επεξεργαστή κατά 70% ταχύτερο από την προηγούμενη γενιά.

watch-series-3-incoming-two-wrap.jpg

Όπως δήλωσε ο Jeff Williams, COO της Apple, 

"Πιστεύουμε ότι η προσθήκη δυνατοτήτων τηλεφώνου θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί ο κόσμος το Apple Watch, καθώς θα τους παρέχει μια αίσθηση ελευθερίας από τη στιγμή που θα παραμένουν συνδεδεμένοι με ή χωρίς το iPhone τους. Το Apple Watch Series 3 σε συνδυασμό με το νέο watchOS 4 είναι η απόλυτη συσκευή για μια υγιεινή ζωή

Σύντομα, χάριν στο ενσωματωμένο 4G LTE modem και το watchOS 4, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να streamάρουν τα 40 εκατ. τραγούδια της υπηρεσίας Apple Music απευθείας από τον καρπό τους. Ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, το Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε 10 χώρες και το Apple Watch Series 3 (GPS) σε άλλες 28 χώρες. Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα στις 22 Σεπτεμβρίου.watch-series-3-sportloop-one-newband.jpg

Αναβαθμισμένη τεχνολογία 

Το Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) διαθέτει κεραία 4G LTE + UMTS που ενεργοποιείται αυτόματα και απρόσκοπτα όταν απομακρύνεται από το iPhone. Το ρολόι μοιράζεται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου με το iPhone, επομένως, δεν χρειάζεται να διαθέτετε άλλο αριθμό. Για να βοηθήσουν την κατάσταση, οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών προσφέρουν διάφορα νέα πακέτα δεδομένων ειδικά για το νέο Apple Watch. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις απευθείας από το Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) και να απολαμβάνουν μια πλήρως ασύρματη εμπειρία όταν φορούν τα AirPods. Σε ό,τι αφορά τη λήψη σήματος, η Apple έχει καινοτομήσει με έναν νέο σχεδιασμό των κεραιών που εκμεταλλεύονται την οθόνη της συσκευής για την εκπομπή και λήψη σήματος 4G LTE και UMTS, ενώ ενσωματώνεται eSIM με μέγεθος 1/100 σε σύγκριση με τις παραδοσιακές κάρτες SIM. 

Ο επεξεργαστής του Apple Watch Series 3 είναι ο S3, ο τρίτης γενιάς dual-core επεξεργαστής της Apple που επιτρέπει ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών, ομαλότερα γραφικά και για πρώτη φορά επιτρέπει στην ψηφιακή βοηθό Siri να μιλά χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο. Παράλληλα, η Apple έχει σχεδιάσει ένα ασύρματο chip με ονομασία W2 που βελτιώνει την ταχύτητα του WiFi κατά 85%, ενώ μειώνει την κατανάλωση των Bluetooth και WiFi κατά 50%, για να παρέχει αυτονομία μίας ημέρας με μία φόρτιση. Επιπλέον, το Apple Watch Series 3 διαθέτει βαρομετρικό αλτίμετρο για την παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας του χρήστη.

watch-series-3-heartrate-app.jpg

watchOS 4

Το watchOS 4 έρχεται με αναβαθμισμένη εφαρμογή Heart Rate για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καρδιακό παλμό, όπως μετρήσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης, του περπατήματος, της ανάπαυσης και την πορεία της αναπνοής. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να δέχεται ειδοποίηση όταν ο καρδιακός παλμός του ξεπερνά κάποιο συγκεκριμένο όριο ενώ βρίσκεται σε αδράνεια. Άλλη ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι η εμφάνιση χρήσιμων πληροφοριών με τη βοήθεια της Siri κατά τη διάρκεια της ημέρας, το νέο περιβάλλον της εφαρμογής Workout και τα auto-sets για την κολύμβηση. Επίσης, με το GymKit οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίζουν το Apple Watch με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα γυμναστικής.


MUST READS


MORE ARTICLES

scroll gif

NEW MTN BLOG APP


NEW MTN BLOG APP